Η ιστορία μας
Η ιστορία του φούρνου μας ξεκινά το 1963, 59 χρόνια πριν όταν ο κύριος Κωνσταντίνος, παππούς μας και ιδρυτής του φούρνου ξεκίνησε σε μία περιοχή στην οποία τότε κατασκευάζονταν εργατικές κατοικίες οι οποίες επρόκειτο να κατοικηθούν σύντομα και δεν υπήρχε φούρνος. Όντας ο πρώτος φούρνος της περιοχής αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες μέχρι να εδραιωθούμε στην περιοχή, παρόλα αυτά που αντικρίσαμε και καταφέραμε να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης και ευπιστίας με τους πελάτες μας. Τα προϊόντα που πρόσφερε ο φούρνος μας τότε ήταν εξίσου ποιοτικά όμως η ποικιλία των προϊόντων ήταν μικρότερη διότι τα μόνα διαθέσιμα εδέσματα του φούρνου τότε ήταν κουλούρια Θεσσαλονίκης και διάφορα είδη ψωμιών. Ο φούρνος άλλαξε για πρώτη φορά ιδιοκτήτη το 1996, με αυτή την αλλαγή πέρασε στα χέρια των γονιών μας. Το 2001 αναλάβαμε το τιμόνι του φούρνου ως τρίτη γενιά κάνοντας πολλές αλλαγές με απώτερο σκοπό τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες. Το 2021 κάναμε τη μεγαλύτερη ανακαίνιση στο εργαστήριο θέλοντας να πετύχουμε την εκσυγχρόνιση του φούρνου σε ένα τελευταίας τεχνολογίας αρτοποιείο που θα παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες.
Οι στόχοι μας
Οι μεγαλύτεροι στόχοι που έχουμε για το μέλλον είναι να συνεχίσουμε τη σύνδεση του παρελθόντος και του παρόντος, του παραδοσιακού και του σύγχρονου, να μη χάσουμε δηλαδή το στοιχείο που μας κάνει να διαφέρουμε